• Ana Sayfa
  • Oyun
  • Elder Scrolls Online Abonelik Avantajları Sınırlı Bir Süre Ücretsiz Erişime Açılacak

Elder Scrolls Online Abonelik Avantajları Sınırlı Bir Süre Ücretsiz Erişime Açılacak

 Elder Scrolls Online Abonelik Avantajları Sınırlı Bir Süre Ücretsiz Erişime Açılacak
Okunuyor Elder Scrolls Online Abonelik Avantajları Sınırlı Bir Süre Ücretsiz Erişime Açılacak
ESO-online-plus-ucretsiz
resim: www.gamerevolution.com

Tüm Elder Scrolls Online oyuncuları bir süreliğine ücretli abonelik avantajlarından yararlanabilecek.

Abonelik hizmeti ayda 15 $ fiyatıyla ve tüm DLC paketleri, sınırsız depolama ve daha fazlasına erişebileceğiniz bir dizi fırsatı içermektedir. Abonelik içeriklerini buradan inceleyebilirsiniz, ancak ücretsiz deneme ücretinin aylık taç ücretlerini ve ESO Plus fırsatlarını içermediğini unutmayın.

ESO Plus ücretsiz deneme hakkı başladı ve Pazartesi, 27 Nisan 07:00 PT / 10:00 ET / 14:00 GMT’e kadar geçerli.

ESO-Plus-ucretsiz-abonelik
resim: elderscrollsonline.com

Bu kampanya, aktif bir Elder Scrolls Online profiline sahip herkese, bir yıl süren Dark Heart Of Skyrim ve gelecek Greymoor DLC’sine güzel bir şekilde öncülük eden yeni Harrowstorm DLC’sine erişme olanağı sağlıyor. Elder Scrolls Online’da Skyrim’i keşfetmeyi bekliyorsanız, şimdi bunun tam zamanı.

ESO Plus ücretsiz deneme üyeliğinizi almak için tek yapmanız gereken Elder Scrolls Online hesabınıza giriş yapmak, Crown Store’a gitmek, ESO Plus sekmesini açmak ve free trial butonuna basmak, kredi kartı bilgilerinizi girmenize veya herhangi bir şeyi kabul etmenize gerek yok . Bu sayede abonelik avantajlarınızı kolayca etkinleştirebilirsiniz.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/elder-scrolls-online-eso-plus-benefits-are-free-for-a-limited-time/

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın