Realme Powerbank Tanıtıldı Şarj Hızı İnanılmaz

Realme Powerbank  Tanıtıldı Şarj Hızı İnanılmaz
Okunuyor Realme Powerbank Tanıtıldı Şarj Hızı İnanılmaz

Realme powerbank özellikleri sonunda teknoloji piyasasına sunuldu. Firma yaptığı sanal etkinlikte yeni ürünleri olan realme powerbank tanıtıldı. Uygun fiyatlı akıllı telefonları ve cihazlarıyla dikkati üzerine çeken diğer ürünlerle birlikte powerbank modellerini de açıkladı. Her bir ürün fiyatıyla da dikkati üzerilerine çekmeyi sağladı.Aynı etkinlikte akıllı saat, akıllı televizyon ve iki kablosuz kulaklık da piyasaya tanıtıldı. Bu cihazlar da uygun fiyatları ve özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı. Firma, birçok ürün kategorisinde kıyasıya rekabete katılmış durumda.

Realme Powerbank Özellikleri

Ülkemizde de faaliyet gösteren realme, yeni ürünleri için çalışmalarına devam ediyor. İki farklı powerbank tanıtan firma, hız konusunda adından bahsettirmeyi başardı . realme Dart ve Power Bank 2 olarak isimlendirilen modellerin ikisi de 10.000 mAh bataryaya sahip. Dart olarak isimlendirilen modelin şarj olma ve başka bir cihazı şarj etme hızı, bir amiral gemisi modeli hızında. Dart powerbank 30W şarj hızına sahip. Bu şarj hızı günümüzdeki birçok telefonun hızına göre oldukça yüksek olarak dikkat çekiyor. Diğer model Power Bank 2 ise 18W şarj hızına sahip. Bu modelde de şarj hızı, hem şarj olma hem de şarj etmede 18W olacak. Aynı anda iki cihazı şarj edebildiği söylenilen realme powerbank özellikleri ile birlikte ikinci modelin fiyatı paylaşıldı. Power Bank 2 fiyatı 999 Hindistan rupisi (13 dolar) olarak belirlendi.

İnşallah faydalı olmuştur. Evet arkadaşlar bunun gibi ve hatta daha fazlası için linki tıklayarak okuyabilirsiniz. Dilerseniz ilgili linki tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz.

Hoşça Kalın 🙂

Yorum Yap