Aksiyon Seviyorsanız Pişman Olmayacağınız Filmler 2020 – 2

Okunuyor Aksiyon Seviyorsanız Pişman Olmayacağınız Filmler 2020 – 2

Sizler tarafından çok tutulan ve istenen Aksiyon Seviyorsanız Pişman Olmayacağınız Filmler 2020 -1 serimizin ikinci bölümünü siz değerli okurlarımıza yine mükemmel bir liste ile kaldığımız yerden devam ettiğimizin müjdesini vermekten mutluluk duyarız.

İçindekiler

1-) Kod Adı : U.N.C.L.E

Filmin yönetmenliğini üstlenen Guy Ritchie’ nin ve Henry Cavill ile Armie Hammer gibi yakışıklı oyuncuları ile filmi süslendirdiği muhteşem başrol kadrosu ile seyirciyi daha ilk baştan kendine bağlatmayı başarıyor. 1960′ lı yıllardaki Soğuk Savaş Dönemi‘ ni ele alan film, gerektiğinde görev için CIA ile KGB ajanın birleşip beraber iş yaptıklarını gösteren bu film, gerek aksiyon sahneleri, gerek takip sahneleri ve gerek bazı komik sahneler ile seyircinin gönlünde taht kurmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve bunu da biz seyircilere çok güzel bir biçimde lanse ettiklerini görebiliyoruz.

2-) Görevimiz Tehlike 4/ 5/ 6

Görevimiz Tehlike film serisinin 4. filminde IMF, Rusya’ nın başkenti olan Kremlin’ de bir bombalı saldırı düzenlenmesi ile suçlandığı için teşkilat, Ghost Protocol’ u (Hayalet Protokol) devreye sokar. Ardından Ethan Hunt (Tom Cruise) ve ekip arkadaşları IMF ile tüm bağlantılar koparılır. Bunun üzerine Ethan Hunt ve ekip arkadaşları bu suçlamayı yersiz kılmak ve asıl suçluyu bulmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır.

Görevimiz Tehlike 4

Filmimizin 5. Serisinde Ethan Hunt, bu sefer Sendika adlı uluslararası yasa dışı bir örgütü yani; anti – IMF ile mücadele etmek zorunda kalır. Sendika Hunt’ ı ele geçirir fakat bu terörist örgütün içine yerleşmiş olan bir köstebek vardır ki bu köstebek sayesinde örgüte esir düşmekten kurtulmuştur lakin karakterimiz Ethan Hunt, bu işin peşini tabii ki bırakmayacaktır. Bir süre ortalarda gözükmeyen Ethan, geri döndüğünde iş arkadaşı Benji (Simon Pegg) ile yardımlaşarak Sendika örgütüyle bağlantısı olduğunu düşündüğü Solomon Lane’ i bulmak için ipuçlarını takip edecektir.

Görevimiz Tehlike 5

Efsane serimizin 6. Filminde diğer serilerine kıyasla en aksiyon dolu serisinin bu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Zaten arasındaki farkı daha fragmandan dahi hissedeceğinize eminim. Ethan Hunt bu filmde hem dünyayı tehdit eden bir sorun ile uğraşırken bir de karşısına CIA çıkıyor. Berlin’ de ekibi ile yaptığı görevin işleri ters gitmesi üzerine CIA ile ilişkileri bozulan Ethan bunca işin arasına birde CIA’ in kara listesine eklenir.

Görevimiz Tehlike 6

3-) Mekanik 2

Simon West‘ in yönetmenliğinde çekilmiş olan Mekanik filminin devam serisi olan ve yönetmenlik koltuğunu Dennis Gansel‘ e devrettiği bu aksiyon ve dövüş dolu filmde, ünlü aktör Jason Statham‘ ın canlandırdığı Dünya’ nın en tehlikeli kiralık katili olan Arthur Bishop’ un zorla mesleğine geri döndürülme konusunuın işlendiğini görüyoruz.

4-) Extraction

Yönetmenliğini Same Hamgrave‘ in yapmış olduğu ve Netflix‘ in yeni John Wick‘ i olan bu film, bir uyuşturucu baronunun oğlunun kaçırılması ile Bangledeş’ e çocuğu kurtarması için görevlendirilen bir paralı askerin aksiyon dolu hikayesini anlatıyor. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tyler Rake (Chris Hemsworth) çocuğu kurtarmak için bütün hünerlerini sergileyecektir.

5-) Tetikçi

Aksiyon film listemizin 5. ve son filmimiz olan Tetikçi (Shooter) Point of Impact romanından uyarlanmış olan bu film bir keskin nişancının işini bıraktıktan sonraki yaşadığı olayları anlatmaktadır. İşini bırakan Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) son bir görev için bir kez daha işine geri çağırılır fakat bu seferki öldürmekle görevli olduğu kişi Amerika’ nın Başkanı’ dır. Bob Lee Swagger üzerine kurulmuş olan tuzağı ve komployu üstünden atmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Umarım aksiyon dolu bloğumuzu eğlenceli bulmuşsunuzdur. Eğer bu listesini hazırladığımız filmleri seyretmek isterseniz film başlıklarına tıklayarak filmi izleyebilirsiniz şimdiden iyi seyirler. Aşağıda, hazırladığımız film listesinin tüm başrol oyuncuları yer almaktadır resimlere tıklayarak biyografilerine göz atabilir ve haklarında neredeyse tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Serinin birincisine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Yeni bloglarımızda görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Henry Cavill
Armie Hammer